Tervetuloa avainaskelmin – sivustolle!

Olen suunnitellut verkkokoulutus- ja yhteisösivustoa jo vuodesta 2019 alkaen ja kokeillut erilaisia alustoja sekä koulutusta että yhteisöä varten. Toiveeni on ollut saada ne samalle sivustolle, mutta se osoittautui vaikeaksi! Verkkosivuston ja -koulutuksen rakentaminen on ollut pitkä ja mutkikas tie, ja joka mutkan takaa on tullut esiin uusi vaikeus tai este, joka on pitänyt selvittää. Nyt voin kuitenkin ilokseni todeta, että on aika avata sivusto ja toivottaa kaikki halukkaat opiskelijat ja jäsenet tervetulleiksi!

Sivusto on alun perin englanninkielinen, eikä sen rakenne kaikilta osin taivu kovin hyvin suomen kielelle. Pahoittelen kummallisuuksia ja kielioppivirheitä, joita en toistaiseksi pysty korjaamaan. En ole myöskään ehtinyt kääntää kaikkea suomeksi, mutta toivottavasti siitä ei ole suurempaa haittaa.

Toivon, että tämä sivusto palvelee tarkoitustaan: voin tarjota kaikille kiinnostuneille verkkokoulutuksia sekä terveydenhuollon ammattilaisille yhteisöjäsenyyden liittyen valikoivan puhumattomuuden hoitoon, paikkakunnasta riippumatta.

Työskentelen osa-aikaisesti HUS lastenpsykiatrialla lastenpsykiatrina. Muun ajan väkerrän tätä verkkosivustoa, opiskelen, koulutan ja kokoan osaajia ja opiskelijoita yhteen. Ostamalla kirjoja, koulutuksia tai jäsenyyden tuet mahdollisuuttani jatkaa työskentelyä valikoivan puhumattomuuden hoidon ja yhteisön hyväksi.

Tervetuloa mukaan!

Related Articles

Webinaari 3.12.2021

Haluaisitko osallistua verkkokoulutuksen sijaan webinaariin? Ensimmäinen sivuston webinaari tulossa 3.12.2021: Puhumaton lapsi päiväkodissa tai koulussa – voisiko olla kyse tilannekohtaisesta puhumisen vaikeudesta eli valikoivasta puhumattomuudesta?…

Kevään 2024 ryhmätoiminta

Avainaskelmin – ryhmä terveydenhuollon ammattilaisille jatkaa toimintaansa myös keväällä 2024. Ryhmän keskeisintä antia ovat olleet yhteiset tapaamiset n. x1/kk, jotka sisältäneet vapaamuotoista keskustelua ja tiedon…