Yhteisöjäsenyys

24,00 sis alv 24%

Tuote sisältää pääsyn kirjautumaan sivustolle ja terveydenhuollon ammattilaisten ryhmään. Pääset osallistumaan keskusteluun, näet ryhmään tallennetut tiedostot ja voit myös itse tallentaa ryhmään tiedostoja, joko vain omaan tai kaikkien ryhmäläisten käyttöön.

Tuote on voimassa vuoden ajan, sen jälkeen voit halutessasi uusia jäsenyyden.

Hinta sisältää alv:n 24%

-
+

Kuvaus

PILOTTITUOTE Tuote sisältää pääsyn kirjautumaan sivustolle ja terveydenhuollon ammattilaisten ryhmään.

Tämän yhteisö- ja koulutusivuston on perustanut Mia Sarvanne, lastenpsykiatri ja kuvataidepsykoterapeutti Helsingistä. Sivuston tavoitteena on tarjota tietoa ja keskustelufoorumi valikoivan puhumattomuuden (selektiivisen mutismin) hoitoon osallistuville terveydenhuollon ammattilaisille:

Olen perustanut Avainaskelmin puhumaan – verkkosivuston terveydenhuollon ammattilaisille, jotka työskentelevät lasten, nuorten tai aikuisten kanssa, joilla on valikoiva puhumattomuus. Valikoivan puhumattomuuden hoito ei ole Suomessa vakiintunutta tai yleisesti tunnettua, vaikka tietoa siitä, mikä auttaa, on lisääntyvästi olemassa. On olemassa kansainvälinen hoitosuositus ja useita hoitomalleja, jotka ovat tutkitusti hyödyllisiä. Puheterapeutti Maggie Johnson on käynyt kouluttamassa Suomessa useampaan kertaan ja moni on saanut paljon eväitä työskentelyyn näiden koulutusten pohjalta. Moni työntekijä kokee kuitenkin olevansa aika yksin työskentelyä toteuttaessaan, ja kun työskentely ei etene tai onnistu – keneltä kysyisi neuvoja tai vinkkejä? Hoitojaksot ovat enemmänkin maratonjuoksua tai vuorikiipeilyä kuin pikaspurtteja tai korkeushyppyä – matkan varrella voi tulla monia hetkiä, jolloin työntekijä miettii, milloin on hyödyllistä jatkaa ja puurtaa, ja milloin on aika lopettaa hoito, esim. terapiajakso?

Suomessa ei ole terveydenhuollon ammattilaisten omaa Facebook-ryhmää, eivätkä kaikki halua liittyä Facebookiin.

Avainaskelmin-verkkosivusto tarjoaa vaihtoehdon:

  • Tämä on ylläpitämäni yhteisösivusto terveydenhuollon ammattilaisille. Sivustolla on suljettu jäsenalue, jossa voimme yhteisönä jakaa tietoa ja ajatuksia valikoivan puhumattomuuden hoidosta. Tällä sivustolla voi keskustella, tänne voi tuoda ja linkittää materiaaleja tai suunnitella tapahtumia. Voimme tavoittaa toisemme paikkakunnasta riippumatta.
  • Alusta tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia olla yhteydessä ryhmän jäseniin.  Pienempien ryhmien muodostaminen paikkakunnan, kiinnostavan aiheen tai työskentelymuodon mukaan on mahdollista, mikäli niin toivotaan. Zoom-integraation avulla on mahdollista järjestää yhteisön sisäisiä etätapaamisia.

Mitä Avainaskelmin puhumaan – yhteisösivusto tarjoaa

Tavoitteena on koota ympäri Suomea työskenteleviä terveydenhuollon ammattilaisia yhteen ja tarjota yhteisön tukea kaikille asuinpaikasta riippumatta.

  • Löydät tietoa ja voit keskustella alan ammattilaisten kanssa
  • Kohtaat ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita valikoivan puhumattomuuden hoidosta ja kohtaavat työssään samoja haasteita kuin sinäkin
  • Saat lisää tietotaitoa ja eväitä arjen ongelmatilanteiden ratkaisemiseen, kun toteutat valikoivan puhumattomuuden hoitoa.
  • Voit jakaa kokemuksia ja ideoita liittyen valikoivan puhumattomuuden hoitoon. Huomioithan kirjoituksissasi sekä jakaessasi materiaaleja, ettet kuvaa yksittäistä potilasta niin, että hänet voisi tunnistaa!
  • Kehitetään yhdessä tietotaitoa, jotta yhä useampi lapsi, nuori ja aikuinen pystyisi luomaan avaimen, jolla vapauttaa oma äänensä, tilanteessa kuin tilanteessa.

Jotta tämä olisi mahdollista, tarvitsen apuasi! Yhteisö rakentuu jokaisen jäsenen yksittäisistä teoista. Joka kerta, kun jaat tarinan, kokemuksen tai idean, osallistut yhteisen tietotaidon rakentamiseen ja autat muita eteenpäin omassa työssään. Kutsumalla uusia jäseniä autat meitä löytämään toisemme.

Jos tunnet terveydenhuollon ammattaisia, jotka voisivat olla halukkaita liittymään tähän verkkoyhteisöön, kutsu heidät mukaan!

Lämpimästi tervetuloa yhteisön jäseneksi!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yhteisöjäsenyys”