Eheyttävä liike – webinaari 25.3.2022

142,00 sis alv 24%

Webinaari 25.3.2022 klo 8:30 – 15:30, toteutuu Zoom-sovelluksen kautta.

Tietoa tilannekohtaiseen puhumisen vaikeuteen liittyvästä jähmettymistaipumuksesta, varhaisista heijasteista ja rytmisistä liikkeistä. Sisältää sekä luento-osuuksia että yksinkertaisia toiminnallisia harjoitteita, joita voi hyvin toteuttaa kotona.

Voit pyytää jäsenyysalennusta, jos olet Puheeksi ry:n tai Avainaskelmin terveydenhuollon ammattilaisten ryhmän jäsen! Alennus on 20% kurssin hinnasta. Saat alennuskupongin sähköpostiisi. HUOMAA: Pyytämällä alennusta suostut siihen, että tarkistan yhdistysjäsenyytesi.

 

 

 

-
+

Specs

Aihepiiri:

Kuvaus

Webinaari 25.3.2022 klo 8:30 – 15:30. Toteutuu Zoom-sovelluksen kautta, sisältää 2 kahvitaukoa sekä lounastauon.

Nykykäsityksen mukaan valikoiva puhumattomuus on ahdistuneisuushäiriö, johon liittyy usein puhumista laaja-alaisempi jähmettymistaipumus. Jähmettyminen on keino puolustautua silloin, kun tilanne koetaan uhkaavaksi, eikä muita keinoja ole sillä hetkellä käytettävissä. Kerron tässä webinaarissa jähmettymistaipumuksesta osana ihmisen puolustuskäyttäytymistä. Kerron myös varhaisista heijasteista sekä siitä, mitä tekemistä niillä voisi olla puhumisen vaikeuden ja jähmettymistaipumuksen taustalla.

Webinaari sisältää sekä luento-osuuksia että yksinkertaisten liikkeiden harjoittelua. Harjoittelu onnistuu hyvin, jos käytössäsi on rauhallinen tila, makuualusta ja vähintään yksi tyyny! 

Voit liikkeet omaksuttuasi hyödyntää niitä omassa arjessasi, perheenjäsenten kanssa tai osana terapeuttista työskentelyä. (Aivojumppaa ja rytmisiä liikkeitä).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Eheyttävä liike – webinaari 25.3.2022”