Tietoa uusille jäsenille

Oletko Avainaskelmin puhumaan - sivuston uusi jäsen? Aloita tästä!

Lämpimästi tervetuloa sivustolle!

Esittelen sinulle lyhyesti, kuinka tämä sivusto toimii. 

Kaikki koulutuksiin ja webinaareihin osallistuvat pääsevät kirjautumaan sivustolle ja voivat osallistua keskusteluun Toiminta-sivulla. Laitan sinne myös uusia viestejä kaikille liittyen uusiin sivuston tapahtumiin sekä kansainvälisiin tapahtumiin/koulutuksiin/kirjoihin. 

Lisäksi sivustolla on suljettu ryhmä terveydenhuollon ammattilaisille. Kaikki koulutuksiin tai webinaareihin osallistuneet terveydenhuollon ammattilaiset voivat halutessaan pyytää myös pääsyä terveydenhuollon ammattilaisten ryhmään. 

Mitä Avainaskelmin puhumaan – ryhmä terveydenhuollon ammattilaisille sisältää:

Avainaskelmin puhumaan – ryhmän jäsenyys tarjoaa sinulle seuraavia asioita:

  • Mahdollisuuden vaihtaa kokemuksia ja ajatuksia valikoivasta puhumattomuudesta muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa

  • Löydät tietoa ja linkkejä liittyen valikoivaan puhumattomuuteen 

  • Voit jatkaa tietoa ja hyödyllisiksi havaitsemiasi linkkejä toisille

  • Ymmärryksesi ja tietotaitosi liittyen valikoivaan puhumattomuuteen karttuu ja auttaa sinua suunnittelemaan työskentelyä lasten/nuorten, perheiden, päiväkotien ja koulujen kanssa siten, että siitä on mahdollisimman paljon apua

  • Keskustelemalla ja sisältöön tutustumalla saatat löytää uutta innostusta ja puhtia, jos olet päätynyt tilanteiseen, jossa mikään ei tunnu auttavan

Tee ensin seuraavat 3 asiaa:

Esittele itsesi. Jos et ole sitä vielä tehnyt, lisää omaan profiiliisi kuva, voit lisätä myös taustakuvan. Kerro ammattisi ja paikkakunta, jolla työskentelet. Voit myös kertoa vapaamuotoisemmin siitä, mikä sinua erityisesti kiinnostaa liittyen valikoivaan puhumattomuuteen ja ihan muuten vain – mitä harrastat. Voit myös listata käymäsi koulutukset profiilitietoihin.

Kirjoita ensimmäinen kirjoitukseksi: kerro, mikä kiinnostaa tai mietityttää sinua juuri nyt! Ajatusten ja kysymysten jakaminen on helppoa. Kirjoita, jaa kuvia, tiedostoja tai linkkejä ryhmässä tai sivuston Toiminta-sivulla. Voit valita julkaisusi näkyvyyden aina kirjoittaessasi tai lisätessäsi linkkejä. Toiminta-sivu ei näy henkilöille, jotka eivät ole kirjautuneet sivustolle. 

Tutustu sivuston toimintaan:

  • Tervetuloa: kotisivu, josta näet, mitä sivusto tarjoaa ja pääset kirjautumaan sisään
  • Toiminta: uusimmat kirjoitukset ja sivuston tapahtumat näkyvät täällä
  • Työpöytä: sieltä pääset sekä omiin profiilitietoihisi että sivuston eri alueille. Siellä on linkkejä myös muille hyödyllisille sivuille. 
  • Ryhmät: Näet kaikki ryhmät, joita sivustolla on ja pääset myös sieltä sisään ryhmään
  • Koulutukset: löydät sivuston tarjoamat koulutukset

Ryhmän säännöt

Tarvitsen jokaisen jäsenen apua, jotta tämä ryhmä palvelisi meitä kaikkia mahdollisimman hyvin ja säilyisi arvokkaana, autenttisena ja niin turvallisena kuin mahdollista. 

Onnistumme siinä noudattamalla muutamaa sääntöä:

Jaetaan tarinoita ja kokemuksia. Neuvot tyrehdyttävät helposti keskustelun. Jos olet kirjoittamassa “Sinun pitäisi…”, kannattaa harkita uudelleen, mitä kirjoittaisit. Jos aloitat “Minun kokemukseni mukaan….”, anna palaa! 

Pyritään rakentavaan keskusteluun. Me jokainen teemme työtämme omalla tavallamme ja omaa aikaisempaa tietotaitoamme hyödyntäen. Voimme kaikki oppia toinen toisiltamme – luodaan tälle sivustolle keskinäisen kunnitoituksen ja arvostuksen ilmapiiri!

Lisää kysymyksiä?

Tavoitteeni on luoda sivusto, joka palvelee meitä kaikkia mahdollisimman hyvin. Voit koska vain lähettää minulle kysymyksiä ja viestejä: info@avainaskelmin.fi/alla olevan lomakkeen kautta. En pysty vastaamaan viesteihin päivittäin, mutta pyrin vastaamaan mahdollisimman pian!